Nieuwe Doosan graafmachine presteert super in 80 tons klasse

Doosan lanceert de nieuwe Doosan DX800LC-7 Stage V, tevens de grootste graafmachine die Doosan ooit heeft gepresenteerd. De eerste Doosan DX800LC-7 is al verkocht in Europa namelijk in het mooie Finland!
 
De Doosan DX800LC-7 is aangedreven door de krachtigste motor in de 80 tons klasse en heeft ook het hoogste hydraulische vermogen. De machine heeft een hogere productiviteit, een lager brandstofverbruik en een soepele bediening.

De Doosan DX800LC-7 is voornamelijk bedoeld om klanten te bedienen in bijvoorbeeld de mijnbouw, steengroeven, het verwijderen van deklagen en het laden van grote hoeveelheden grond in knikdumpers of vrachtwagens. De Doosan DX800LC-7 kan ook worden gebruikt bij grote bouw- en infrastructuurprojecten, met name waar aanzienlijke hoeveelheid grond moeten worden uitgegraven en vervolgens opgeslagen moeten worden of in vrachtwagens moet worden geladen.

 Met de uitbreiding van de graafmachine lijn biedt Doosan nu machines van één tot tachtig ton, om zo te voldoen aan een breed spectrum van klantbehoeften voor toepassingen in de bouw, mijnbouw, verhuur, landschapsarchitectuur, afval- en recycling en bosbouw.

Overview
Elm Bouwmachines has
... More than 35 years of experience
... Specialized in customization
... Wide range of construction vehicles