Elm Bouwmachines Service

Onze service- afdeling kenmerkt zich door goed opgeleide vakbekwame (service) monteurs en we beschikken over een modern uitgeruste werkplaats en servicewagens. Hierdoor zijn wij in staat adequaat in te spelen op uw specifieke omstandigheden en/of wensen. Wij kunnen reparaties en onderhoudswerkzaamheden zowel in onze eigen werkplaats als op locatie uitvoeren.

01 01

Afgeleverde machines

Een overzicht van recent afgeleverde machines, meer weten?, bekijk dan al onze leveringen.

Producten

Selecteer een product groep om alle machines weer te geven.

  Machine maatwerk

  (Semi) long reach
  Indien Doosan niet de door u gewenste giekconfiguratie in het standaard programma heeft kunnen we in overleg elke gewenste giek laten produceren welke het beste bij uw werkzaamheden past. Wij hebben al geruime tijd ervaring in giekaanpassingen en hebben ook altijd diverse nieuwe (semi) long reach graafmachines voorradig voor verhuur of verkoop!

  Demolition uitvoering
  Ook voor sloop uitvoeringen bent u bij ons aan het goede adres. Met opties zoals koppelbare arm, hydraulisch verstelbare cabine en of hydraulisch verstelbare schaarcabine. Uitvoeringen met hoog rupswerk voor meer bodemvrijheid, verbrede onderwagen voor stabiliteit om op grote hoogtes te kunnen werken met crushers of andere aanbouwdelen. En noem maar op, oftewel een kant en klare oplossing voor uw werkzaamheden.

  Overslagmachines
  Op elke gewenste Doosan machine kunnen wij cabine aanpassingen verrichten en speciale overslag- gieken laten construeren. Doosan heeft af- fabriek ook overslagmachines in het leveringsprogramma.

  Meer maatwerk
  Iedere klant heeft andere wensen, wij leveren maatwerk

  Machine verhuur

  Al sinds jaar en dag worden vanaf de Transportweg 10 In Waddinxveen graafmachines verkocht, verhuurd en onderhouden. Service verlenen zit in ons bloed, wij begrijpen dat continuïteit in uw werkzaamheden van essentieel belang is. Wanneer u op zoek bent naar een moderne compleet uitgeruste huurmachine bent u bij ons aan het juiste adres! Rentelm machines zijn compleet uitgevoerd met bijvoorbeeld (draai) kantelstuk, GPS, overdrukcabine, lastmoment beveiling en meer!

  Wij kunnen de machine ook aan uw specifieke wensen aanpassen en zelfs het transport voor u verzorgen.

  Meer verhuur
  Als u een machine huurt bij Rentelm zijn ze uitgevoerd zoals u ze koopt, compleet!
  Elm Bouwmachines heeft
  ... Al meer dan 90! jaar ervaring
  ... Gespecialiseerd in maatwerk
  ... Groot aanbod bouwmachines