Over ons

Dealer van DOOSAN grondverzetmachines voor Zuid- West Nederland 

ELM is opgericht in de jaren '30 en inmiddels dus al bijna 90! jaar actief als leverancier van machines voor industrie, gemeentes, land- & tuinbouw.

Na inmiddels al 25 jaar jaar actief geweest te zijn als dealer van grondverzetmachines is sinds 2012 ELM Bouwmachines B.V. verantwoordelijk voor de verkoop en service van het wereldmerk Doosan voor de regio Zuid- West Nederland.

Sinds 2017 is ELM Bouwmachines B.V. afgesplitst van ELM Bleiswijk B.V. en eind 2018 is ELM Bouwmachines B.V. verhuisd naar Waddinxveen aan de Transportweg 10 (voormalig ETEC- pand). Op deze locatie kan ELM Bouwmachines zich verder ontwikkelen op het gebied van een totaalleverancier voor de grondverzet- branche.

Wij beschikken nu over een complex van 10.000 vierkante meter met ruim 3000! vierkante meter aan werkplaats, eigen spuiterij met 2 ruime spuitcabines en een compleet ingerichte constructie- afdeling waar we in staat zijn in eigen beheer machines te ontwikkelen en fabriceren. Met 30 medewerkers die elke dag voor u klaar staan zijn wij afgelopen decennia een betrouwbare partner gebleken. Wij vervullen een adviesfunctie en bieden onze klanten adequate oplossingen op het gebied van verkoop, verhuur, reparaties & onderhoud.

Onze service- afdeling kenmerkt zich door goed opgeleide vakbekwame (service) monteurs en we beschikken over een modern uitgeruste werkplaats en servicewagens. Hierdoor zijn wij in staat adequaat in te spelen op uw specifieke omstandigheden en/of wensen. Wij kunnen reparaties en onderhoudswerkzaamheden zowel in onze eigen werkplaats als op locatie uitvoeren.

Elm Bouwmachines heeft
... Al meer dan 35 jaar ervaring
... Gespecialiseerd in maatwerk
... Groot aanbod bouwmachines