Cabine verhogingen

Uw wens, onze oplossing! 

Al decennia lang maken wij cabineverhogingen, hiermee heeft u perfect zicht op het werk! Met onze eigen engineering afdeling zijn we in staat om de verhoging te ontwerpen die precies bij u past!  

Schaar/kantel cabine

Onze schaarcabineverhoging is de meest compacte verhoging in de markt en verzekerd u van een stabiele basis, óók op grote hoogtes! Het frame is speciaal geconstrueerd en zorgt ervoor dat de cabine zéér kort op het frame gemonteerd wordt. Zowel de slangen als elektra kabels worden door het frame geleid, wat zorgt voor maximale bescherming. Met de optionele kantelfunctie kunt u met gemak de grootste hoogtes in de gaten houden! 

Lift/kantel cabine

Met onze liftcabine kiest u voor een cabine die verticaal omhoog gaat en daarmee niet uitsteekt. Deze verhoging is bij uitstek geschikt voor werkzaamheden die dicht op de machine plaatsvinden. Met de kantelfunctie kunt u ook het werk op grote hoogtes met gemak overzien! 

Vaste verhoging 

De vaste cabineverhoging is populair bij recyclingsbedrijven die dagelijks vuil sorteren en de machine op hun eigen werft gebruiken. Een slimme en efficiënte oplossing voor maximaal zicht voor uw machinist! 

Elm Bouwmachines heeft
... Al meer dan 35 jaar ervaring
... Gespecialiseerd in maatwerk
... Groot aanbod bouwmachines